2015. november 7., szombat

26.rész°Valóság

Harry

El sem hiszem, hogy köddé vált mindaz, amit eddig kergettem. Akiért eddig rajongtam, akit szerettem.
Magam elé meredek, ám az eső nem kímél. Felállok, az autómhoz sietek és amilyen gyorsan csak tudok, hátat is fordítva a temetőnek, elhagyom a területet, s meg sem állok a táborig.
Az út közben annyira rákezd az eső, hogy alig látni valamit. Sebességet váltok, és jobban a gázra lépek, mielőbb szeretnék visszaérni. Hova tűnt? Miért tűnt el? Szakadó esőben nem mehetett messze, de sehol sem látom. Az út szélén erdő húzódik, amely mélyén sötétség honol. Kétlem, hogy bement volna, ám félreállok, és nem foglalkozva a zord idővel elhagyom a járművemet. Hajam arcomra tapad, szívem őrölten ver, a lélegzetem szapora, ám nem állok meg. Megtántorodás nincs. Besietek a rengetegbe, ahol még hűvösebb van. Nevét kiáltom, ám nem válaszol, hívom, de semmi jel. Bármennyire is szeretném a kezeim között tartani, nem látom törékeny testét, hosszú, barna ázott haját. Vacogó testét.
- Belle – hangom elveszik a fák alkotta rengetegben, ám nem tántorodom meg továbbra sem.
A sáros földön átgázolva tartok előre, hogy megtaláljam. Hogy ne veszítsem el azt a nőt, aki miatt újra szerelembe estem, aki miatt újra boldog akartam lenni, aki miatt ismételten élni kezdtem.
- Belle – újra elhagyja számat a név.
Leheletem meglátszik a reszkető hidegben, ám tovább, s tovább megyek, reménykedve, hogy kezeimbe vehetem a lányt. A szerelmemet.

Kényelmes ágy, sajgó végtagok és fej. Hallom, ahogyan körülöttem beszélnek, ám szavuk értelme nem ér el hozzám. Fogalmam sincs, hogy hol is vagyok, de nem tartom karjaim között a szeretett lányt, ezt tisztán érzem, hiszen el vannak gémberedve fájó tagjaim.
Rossz hallgatni a folytonos csacsogást, ám szemeimet nem tudom rávenni arra, hogy felpillantsanak, ahogyan hangomat sem találom. Szám száraz, és olyan érzésem van, mintha elfelejtettem volna beszélni.
Orromba kúszik a fertőtlenítő szaga, amely irritál. Érzem, ahogyan arcomra fintor húzódik, mire körülöttem ünnepélyesre fordul a beszélgetés, bár szavaik még mindig süket fülekre találnak.
Hallom, ahogyan az ajtó nyitódik, majd csukódik, míg valaki megragadja jobbomat. Enyhén megszorítja. Elmosolyodnék, hiszen az érzés ismerős, ahogyan az illat is, amely magával ragad. Édes, még is finom. A régmúltra emlékeztet.
Lassan fel-felpislogok, a fény bántja szemem, de lassan megszokom. Egy mosolygós arcú, könnyes szemű lány áll mellettem. Haja szorosan össze van fogva lófarokba, ám nem ez, ami legfőképpen megragadja figyelmem.
- Kaphatok egy kis vizet? – kérdezem, és lassan megpróbálok feljebb ülni.
- Persze – hangja simogatja fülem. – De lassan – mondja, miközben fáradt testemet feljebb kényszerítem. Mellkasomhoz kapok, amikor a fájdalom belenyilall.
Egy műanyag poharat nyújt felém, amelyet el is veszek tőle, ám tartásom nem szoros, így az a földön landol. Kevés víz a lányon landol.
- Ne haragudj – suttogom.
Elmosolyodik kedvesen.
- Semmi baj – veszi fel a poharat, majd újra megtölti.
Most nem adja nekem, hanem szám elé tartja, míg én nagyot kortyolok belőle mohón.
- Lassan – suttogja.
- Köszönöm, elég – mondom, így leteszi a poharat. Kinyúlok, és lustán megfogom a lány kezét. Megcirógatom kézfejét, neki pedig egy könnycsepp folyik végig arcán. – Hova tűntek a tetoválásaid? – hangom halk, és bizonytalan.
Értetlenül néz rám.
- Miről beszélsz? – vonja össze szemöldökeit. – Soha nem volt tetoválásom, Harry.
- Ez nem igaz – húzom el oldalasan számat. – Szórakozol velem?
Kérdem, ám mielőtt felelne, az ajtó kinyílik, én pedig oda nézek. A döbbenet arcomra ül. Anyám, Liam és Danielle áll meg előttem.
- Anya? – suttogom. – Te, te, ez, hogy lehet?
- Haver, hé – lép mellém Liam.
- Mi történt Bethanyval, és Bellével? – nézek fel rá.
- Kikről beszélsz? – értetlenül néz le rám. – Egyiküket sem ismerem.
- Mi… Mi történt velem? – nézek rá mindenkire.
- Kisfiam – lép mellém anyám könnyes szemekkel. – A legutolsó bevetésen meglőttek. A mellkasodat találták el – csuklik el hangja. Liam megöleli, és ő folytatja, míg én csak értetlenül meredek magam elé.
- Meglőttek Harry, és azonnal ellátást kaptál. Megműtöttek, de sajnos kómába estél.
- Kómába? – nézek Liamre.
- Fél évre – bólint.
- Nem, ez lehetetlenség – álltam fel, ám a fájdalom belém hasított. – Lehetetlenség, hogy minden csak egy ócska álom volt. Nem! – Liam mellém sietett.
- Hé, nyugodj meg. Miről beszélsz?
- Lorelay – nézek az előttem síró lányra, akinek pocakján megakad szemem.
- Őrület, ami itt történik – kiáltok fel.
Két nővér ront be a szobába, akik Liam segítségével visszatesznek minden ellenkezésem ellenére az ágyra. Kezeimet leszíjazzák, és nyugtatót adnak be. Kiabálok, arcomon könnyek sorakoznak fel, miközben szívem megszakad.
- Harry, kérlek – anyám zokog, ahogyan Lorelay is.
- Megijeszted az állapotos feleséged! – rivall rám Liam. – Meg kell nyugodnod!
Fogalmam sincs, hogy kiket emlegettél, de fél éve ebben az ágban fekszel!
- Kisfiam – keservesen kántálja édesanyám, míg Lorelay lerogy, hasát fogja, és hangosan sír, míg Liam tovább mond mindent. Mindent, ami nekem jelenleg idegen, mindent, ami számomra már oly távoli, mindent, amit elvesztettem.
Kapkodom a fejem a sok ember között, az orvos, a nővérek, a szeretteim között, a valóságban


Vége

17 megjegyzés:

  1. úúúúrrrrrr isten ezt ez nem hiszem el folynak a könnyeim ez fájt nagyon, de nagyon fájt igazából erre nem számítottam és ja most sokkos állapotba vagyok nem is lesz több rész?
    igaz szerintem is ez egy részről tökéletes befejezés csak most le fagytam.
    de köszönöm hogy meg osztottad velünk ezt a csodálatos történetet:D
    remélem még sokkáig olvashatok tőled-Klau1D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen, nagyon orulok, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  2. ATYA ÚR ISTEN.
    Ezt nem hiszem el. Végig álmodta ? Eszembe se jutott,hogy ez lesz a vége.. ó ne már. Úgy megkedveltem Belle-t erre visszakapjuk Lorelay-t..De amúgy remek rész lett.Imádtam a blogodat.
    Elég fura..nehéz beletörődnöm ,hogy csak kómában volt..
    Nagyon szomorú vagyok mert "eltűnt" Belle és mert vége lett a blognak.. Remélem,hogy hozzákezdesz ez másiknak .Ha igen reménykedhetek abban,hogy tőled egy jól megírt,megfogalmazott blogot kapunk kidolgozott karakterekkel Zayn főszereplésével? Szívesen olvasnék tőled ilyet hogy ő áll a középpontba. Nos ennyi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom, es orulok, hogy tetszett.
      Nos, eleg sok tortenetem van mar a neten, de soha nem irtam Zaynrol es nem is fogok. Nem volt soha kedvencem. Nem tudn;k rola irni. Egy Liames blogom van meg a rengeteg Harrysen kivul, illetve egy felig Louisos. Illetve egy ujabb Harrys fogja lassan megnyitni a kapuit. xx

      Törlés
  3. Miiiiiiiivaaaaaaaan? 0.0 miiicsodaaaa??? 0.0 almodta? Es vege a blognak? 0.0
    Remelem tervezel masodik evadot *-* tok jo csavarok lehetnenek benne😍😍 *-* de aaahhh imadtam ezt a blogod es meg mindig nem tudom felfogni hogy vege 0.0
    Egy elmeny volt❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyertelmuen nem tervezek masodik evadot, mivel a resz vegen oda van irva, hogy vege. :) koszonom, hogy irtal. xx

      Törlés
  4. Uristen, nem tudom elhinni, hogy mar vege is van! Mar ma pont azon gondolkoztam, hogy sok blogodban a lany valamikor valahogy mindig otthagyja Harryt es, hogy mi fog tortenni ez utan azt nem tudtam. De Jezusom! (Najo, eszrevetted mar, hogy minden kommentemet Uristennel kezdem?) Azt hiszem mindenre szamitottam, csak erre nem. Kivancsi vagyok irsz e masodik evadot, mert azt is tuti, hogy imadnam. Kedvencem volt ez a tortened, bar igazsag szerint korulbelul mindegyik blogod a kedvencem. Nagyom szepen koszonjuk neked, hogy olvasshattuk ezt a torteneted is❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod ezt az elhagyasos dolgot.. valoban.. :D Koszonom szepen, hogy irtal! :) Xx

      Törlés
  5. Nem hiszem el!! Fantasztikus rész lett viszont sajnálom,hogy vége.Egyszerűen imádtam az egész blogot,de erre nem számítottam.Rendesen megleptél minket te lány❤

    VálaszTörlés
  6. Szia
    Hát ezt a drámát, nem vagy semmi :) Soha nem gondltam volna hogy álom az egész :( Nekem nagyon tetszett az egész történet és a kedvencek között landolt :)
    Várom a többit is :)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  7. Naneeee. Ez most komoly??? Itt abbahagyni? És mi az h csak ilyen hirtelen? Egyáltalán nem erre számítottam, nagyon megleptél. Teljesen abban a hitben éltem h Belle elmegy Harry meg utána és lesz ami lesz erre ilyen hamar vége. De nagyon tetszik ez a verzió is félre ne érts, egyébként nagyon szépen fogalmazol remélem hamarosan olvashatok tőled újabb történetet ;) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szepen koszonom! Hat van par befejezett blogom, illetve ketto jelenleg folyamatosan irodik. Es egy uj tegnap meg is nyitotta kapuit. Szoval, ha a 'mas irasaim' oldalra lepsz, mindent megtalalsz, vagy tudom meg javasolni a csoportom, ahol hasonloan az osszes irasom megtalalhato. :) https://www.facebook.com/groups/177281909142492/ Xx

      Törlés
  8. ezt nem hiszem el.. egyszeruen lesokkoltal. itt nem maradhat abba. hallod nem.😞😔 uristen. meghaltam komolyan.❤😭😭😭

    VálaszTörlés
  9. Nem tudom nezed e meg ezt a blogod vagy bármi. De.. De ez mi? Csodás befejezés de akkor is.. Imádtam te jo eg... Uristen. Ilyen veget💖💖💖 siha enm hittem volan. Istenem,tokeletes volt.. Nem jutok szohoz.
    Es vége.. Nem akarok elengedni Bellet es Harryt.. Ne💔
    Nagyszeru tortenet volt, koszonom💖❤

    VálaszTörlés
  10. A végére szinte már zokogtam! Fantasztikus történet lett. Tökéletes, ez az egy szó jut most eszembe a blogról. Imádtam!! Ne hagyd abba az írást
    ❤️❤️❤️😍

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.